Cégmódosítás – sokat spórolhat, ha idejében megkap minden tanácsot

Semmihez nem kérünk hűségnyilatkozatot!

Nem győzzük hangsúlyozni: a cégalapítás első pillanatától csakis szakjogásztól fogadjon el tanácsot! Ha a társasági szerződés létrehozásakor minden körülményt tisztáztak, nem lesz szükség költséges cégmódosításra hibás főtevékenység, rosszul körülírt tulajdonosi szerkezet vagy elhibázott tagsági viszonyok miatt.

Ha viszont nem marad más megoldás, mint a cégmódosítás, válasszon profi ügyvédet, és ne fizessen csillagászati összegeket. Mi maximálisan figyelembe vesszük az Ön érdekeit, ezért különböző módosítási csomagokat, és ezekhez igazított tarifákat alakítottunk ki.

Nem szeretne fizetni a cégmódosításért?

Az ingyenes módosítás lehetőségéért kérjük,
kattintson az Akcióink menüpontra.

Alapszintű adatváltozások ára: 19.000 Ft

Egyéb költségek: Bírósági eljárási illeték: 15.000 Ft, közzétételi díj: 3.000 Ft

Idetartozik:

 • tag, ügyvezető lakcímével
 • cégnévvel
 • székhellyel, telephellyel, fiókteleppel
 • ügyvezető személyével
 • tevékenységi körrel
 • felügyelőbizottsági tagokkal
 • könyvvizsgálóval

kapcsolatos, adatjellegű változás.

A tulajdonosi szerkezetet érintő változás ára: 28.000 Ft

Egyéb költségek: Bírósági eljárási illeték: 15.000 Ft, közzétételi díj: 3.000 Ft

Idetartozik:

 • üzletrész átruházás
 • vagyoni betétek átadása

A törzstőke-változások, egyesülés, végelszámolás ára 68.000 Ft-tól kezdődik

Ezek a módosítások két cégbírósági beküldést igénylő esetek, több munkával és nagyon hosszú átfutással járnak. A csomagokkal és tarifákkal kapcsolatos pontos információkért kérje jogász ingyenes tanácsadását!

Egyéb költségek: Bírósági eljárási illeték, közzétételi díj: változó, vegye igénybe ingyenes tanácsadásunkat!

Fontos! A jogszabályok előírják, hogy a cégadatok változását 30 napon belül kötelezően be kell jelenteni a cégbíróságon. A hatóságoknak lehetőségük van ellenőrizni a társaságok tevékenységének változásait.

Ha egy céget nem érnek el a székhelyén, ügyvezetője tartósan ismeretlen helyen tartózkodik, vagy netán a társaság éves beszámolójában a pénzügyi adatok eltérnek a bejelentettől, akkor azonnal felfüggesztheti a NAV az adószámát, törvényességi felügyeleti eljárást kezdeményezhetnek, bírságot szabhatnak ki. De Önnek is érdeke a cégmódosítás gyors lebonyolítása és nyilvánossá tétele, hiszen csak ebben az esetben hivatkozhat a működésben bekövetkezett változásokra.

Cégmódosítás menete

Összesen egy megjelenés szükséges, egyeztetett időpontban, várakozás nélkül.

 1. Írjon nekünk egy e-mailt, vagy a jobb oldali kapcsolatfelvételi mezőt töltse ki, hogy melyik cégnél mit szeretne módosítani. Ha kérdése van, hívjon fel!
 2. Mi lekérjük a cégkivonatot, ezzel Önnek nem kell fáradnia.
 3. Elkérjük Öntől e-mailben a jelenlegi társasági szerződést.
 4. Az ügyvéd telefonon, vagy személyesen – ahogy Önnek kényelmesebb – egyezteti Önnel a felmerülő kérdéseket.
 5. Elkészítjük a módosítást.
 6. Egyeztett időpontban, egy jogász fogadja a tulajdonsokat és képviselőket (ügyvezető, üzletvezető, stb.) a budapesti irodánkban aláírásra.
 7. Mi minden egyebet, beadást elintézünk.
 8. Bankszámlanyitásnál segítünk.
Ezeken felül minden cég esetében minden szereplő (tuladonos, vezető tisztségviselő, stb.) esetében fejenként magyar állampolgárok esetén 1.800 Ft/fő adminisztrációs díj, külföldi állampolgár esetén 1.800 Ft/fő adminisztrációs díj. Valamint minden ingatlan esetén (székhely, telephelyek, fióktelepek) egy 30 napnál nem régebbi e-hiteles teljes tulajdoni lap másolatot kell beszereznünk. Ennek a legkedvezőbb módja az internetes lekérés, amit mi megteszünk, önnek nem kell ezzel fáradnia. Ingatlanonként a fizetendő illetékköltség 3.600 Ft. Kivéve ha nálunk van a székhelye, ekkor ez a mi költségünk.