Teljesen ingyenes cégalapítás, cégmódosítás. Cégmódosítás esetén akár az illetéket is mi fizetjük!

Semmihez nem kérünk hűségnyilatkozatot!

Az általunk felépített – és a visszajelzések szerint az ügyfelek megelégedésére működő – rendszer lehetővé teszi akciós csomagok, kedvezményes szolgáltatások kombinációját, mellyel sokat spórolhat – miközben ugyanazt a minőséget kapja. Ön választhat, hogy székhely- és könyvelési szolgáltatásunkat hogyan kombinálja a cégalapítással. Az ügyvédi irodában kizárólag jogászok fognak Önnek tanácsot adni. Ne fogadjon el titkárnőktől jogi tanácsot!

1. csomag:

Könyvelés és székhelyszolgáltatás megrendelése esetén Mi fizetjük a cégalapítás/cégmódosítás ügyvédi díját és további 15.000 Ft-ot átvállalunk a könyvelés első három hónapra vonatkozó számlájából.

2. csomag:

Könyvelés megrendelése esetén kedvezményt adunk az első 3 havi könyvelési díjból bruttó 15 000 forintot.

3. csomag:

Székhelyszolgáltatás megrendelése esetén nem kell kifizetnie a cégalapítás/cégmódosítás ügyvédi díját. Csak az illetéket szükséges kifizetnie, amennyiben cégmódosításra kerülne sor.

Válasszon az alábbi szolgáltatásaink közül:

A pénzügyi elszámolás úgy fog történni, hogy a cégalapítás összegét kifizeti ugyan az ügyvédnek, de mi ezt azonnal beszámítjuk a megrendelt szolgáltatások értékebe, így pontosan annyit fizet, mintha ingyenes lenne a cégalapítás.

Telefonáljon vagy írjon most: +36 1 445 3300, kapcsolat@cegjog.net és éljen kedvezményes akcióinkkal!