Mielőtt bárkit is megbízna, alaposan tájékozódjon!

A cég megalapítása évekre meg fogja határozni a működést is, egyáltalán nem mellékes tehát, hogy milyen feltételek közepette zajlik. Két tényezőt el kell különíteni egymástól: a szaktudást és az árat. A cégalapítás nem egy mágia, de sok kérdés felmerülhet, melyhez mindenképp jogász kell. Mégpedig olyan, aki végig önnel van a cégalapítás során, nem csak a végén aláírja a papírokat.

Alapos kutatási és szervező munka után egy olyan rendszert dolgoztunk ki, melynek köszönhetően megvalósulhatott jelenlegi működésünk.

Nálunk

  • Kizárólag jogászok végzik a cégalapítást, jogi tanácsadást.
  • Havonta több mint 200-an megfordulnak irodánkban.
  • Mindenkire tudunk elegendő mennyiségű időt szánni.
  • Sok ingyenes ajándék, szolgáltatás, segítség a cége elindulásához.
  • Nincs hűségnyilatkozat, vagy kötelező egyéb szolgáltatás.
  • Mégis az ügyvéd tiszteletdíja: 12.900 Ft.
  • Egyedi problémája van? Nem valószínű – annyi cégalapítást végigcsináltunk már, hogy valószínűleg az Ön problémájával is találkoztunk már és megoldottuk.

Nézzen körbe, hasonlítsa össze az ajánlatokat!

Kiket fog még találni?

Van, aki mindenkire fröcsög, aki rajta kívül céget mer alapítani. Mindenki sarlatán, csak Ő ért hozzá.

Ez hiteles? Őszintén, nálunk, havi szinten több mint 200 ember megfordul. Lehet túlmisztifikálni, de a cégalapítás nem egy nagy varázslás. Amire mi a hangsúlyt helyezzük: Szakszerű, jogi tanácsadás – jogásztól. És érdekes módon a fröcsögőnél is egy titkárnővel fogja átbeszélni a cégalapítás lehetőségeit. Mi senkit nem szidunk. Szerintünk egy végzett jogász megfelelő tapasztalattal tökéletesen meg fogja tudni alapítani a cégét. Az a baj, hogy nem ez az általános, hanem sok helyen titkárnők végzik, betanított munkásként a cégalapítást. Ha ez megszűnne, bárhová mehetne céget alapítani, nagyjából ugyan olyan jogi szolgáltatást kapna.

Van, ahol nem lehet parkolni.

Nálunk mindig van parkolóhely. Amikor majd elmegy aláírni, érezni fogja, hogy ez egy fontos szempont. Pláne, ha székhelyszolgáltatást vagy könyvelést is választ, tehát gyakrabban fog visszajárni. A belvárosban van a mi irodánk is, és ügyfeleink 95%-a autóval közlekedik. Fontos, hogy lehessen mindig parkolóhelyet kapni, ne legyen egy kínlódás az összes tulajdonosnak, képviselőnek a megérkezés.

Van, aki nem szeret sokat magyarázni az ügyfélnek és azt fogja mondani: “Ez iratminta, ezen nem lehet változtatni, kérem a cégnevet és a tulajdonosok, ügyvezető adatait. Lehet aláírni.”

Ez nem igaz! Az iratmintás szerződésben is több mint 10 választási lehetősége van! Nagyon fontos kérdésekben lehetne döntenie, ha megismertetné valaki Önnel. Nálunk minden esetben kap jogi tájékoztatást a választási lehetőségekről.

Van, aki arra hivatkozik, hogy aki sok ingyenes ajándékot ad, az biztosan rosszul csinálja a cégalapítást.

Ezt nem is értem. Egyrészt valóban, mi tudjuk, mire van szüksége egy új cégnek, mert beszélgetünk az ügyfeleinkkel és segíteni szeretnénk. Utánajártunk, és elértük, hogy néhány fontos dolgot más cégek ingyen adjanak a mi ügyfeleinknek. Amit mi ingyen megkapunk, azt mi ingyen is adjuk tovább. Van ebben bármi rossz? Másrészt mi köze van a cégalapítás minőségének az ingyenes ajándékokhoz?

Van, aki megpróbálja majd megijeszteni, csak hogy megmagyarázza, miért kell nagyon sokat kérni egy cégalapításért.

Ha havonta két céget alapítanánk, nekünk is sokat kellene kérni. Ha sokat kérnénk, mi is havonta csak két céget alapítanánk.