Online cégalapítás skype-on

A Kft alapítás nem akadály, még a koronavírus járvány idején sem: biztonságos jogi megoldást kínálunk. Egyszer sem kell megjelennie személyesen.

Mire lesz szüksége, hogy ne kelljen elhagynia az otthonát a cégalapításhoz:

 • Skype account. Skype-on keresztül fog kapcsolatot tartani az ügyvéddel.
 • Mobiltelefon, amelyre le lehet tölteni a Skype alkalmazást (de használhat kamerával és mikrofonnal rendelkező laptopot, vagy desktop számítógépet is, a lényeg, hogy video találkozót tudjunk szervezni Skype-on keresztül.)
 • Nyomtató, hogy ki tudja nyomtatni az ügyvéd által elkészített iratokat. Ha nincs nyomtatója, akkor az ügyvéd is ki tudja nyomtatni és el tudja küldeni Önnek postán, de ez több nappal meghosszabbítja az aláírás folyamatát és 3000 Ft többletköltséget is jelent.

Az online cégalapítás menete nálunk

 1. lépés: Jelentkezzen nálunk!
 2. lépés: Telefonon átbeszéljük a részleteket. Minden kérdésére válaszolunk.
 3. lépés: Elküldjük az adatbekérőt. Ha kérdése merül fel, az ügyvéd telefonon segít önnek.
 4. lépés: A visszaküldött adatbekérőt leellenőrizzük és időpontot egyeztetünk az ügyvéddel. Ön csak ekkor fizeti ki a cégalapítás díját.
 5. lépés: Az ügyvéd előre elkészíti az iratokat és elküldi az Ön email címére.
 6. lépés: Az egyeztetett időpontban Skype-on (videó híváson) keresztül az ügyvéd előtt megtörténik a kinyomtatott iratok aláírása, a tagok és ügyvezetők azonosítása és a kft alapítási iratok lezárt borítékba kerülnek.
 7. lépés: Ön futárral, vagy postán elküldi az iratokat az ügyvédnek.
 8. lépés: Újbóli skype-on (videó híváson) keresztül az ügyvéd nyilatkoztatja Önt a postán megkapott iratok eredetiségével kapcsolatban, majd ellenjegyzi azokat. Ezzel Ön végzett.
 9. lépés: Az ügyvéd az eredeti iratokat postázza Önnek, benyújtja a cégbíróságra, a bejegyezést nyomon követi, és a végzést kézbesíti Önnek.