Díjszabás felépítése

2012. március 1-től az illetékek megemelkedtek és kötelező lett olyan ellenőrzések elvégzése, melyekért egyéb illetékeket kell fizetni. Ezért külön számoljuk a munkadíjat és az illetékeket.

Cégalapítás esetén a munkadíj 12.900 Ft + adminisztrációs díj 1.800 Ft/fő + Tulajdoni lap 3.600 Ft/hrsz (összesen ennyi, áfa mentes számlát állítunk ki) – nincsenek egyéb rejtett költségek, és nem kell semmilyen egyéb szolgáltatást megrendelni ehhez az árhoz.

A 3 millió forintos törzstőkét pedig nem kell azonnal befizetnie.

Ráér akár évek múlva is rendelkezésre bocsájtani a törzstőkét, és azt is elég a pénztárba befizetni, ha a társasági szerződésben így rendelkezik róla. Ahogy önnek kényelmes, mondhatja, hogy jelenleg 50 ezer Ft-ot bocsájt rendelkezésre és pl. az alapítást követő 2. évben fogja a maradék 2 950 000 forintot a cég rendelkezésére bocsájtani.

Teszteltünk: Mi is hitetlenkedtünk, ezért alapítottunk egy céget 2014-ben, ahol az alapítőkét csak 100 év múlva kell rendelkezésre bocsájtani. Itt nézheti meg az esettanulmányunkat: www.1forintoskft.hu/esettanulmany

Az a tapasztalat, hogy most már nem fogadja el a cégbíróság a 100 évet. Ha biztosra akarunk menni, akkor kb. 2 évet érdemes megjelölni, akkor is elég az alapítást követő 2. évben befizetni a pénzt.

Azonnali cégalapításra is van lehetőség, melynek díja 17.900 Ft. Ebben az esetben még aznap, vagy 24 órán belül aláírhatja a papírokat.

Cégmódosítás esetén a munkadíj 19.000 Ft, ha üzletrészt érint a változás, akkor 28.000 Ft, ha törzstőkét érint 33.000 Ft – nincsenek egyéb rejtett költségek, és nem kell semmilyen egyéb szolgáltatást megrendelni ehhez az árhoz.

Minden egyéb díj pontosan annyi amennyit illetékként ki kell fizetnünk az állam felé:

Tanácsadás ügyvédtől: 6000 Ft / 30 perc, mely a cégalapítás, vagy cégmódosítás árából teljes mértékben levonható, így lesz ingyenes az előzetes tanácsadásunk, ha nálunk készíti vagy módosítja cégét.

Ezeken felül minden cég esetében minden szereplő (tuladonos, vezető tisztségviselő, stb.) esetében fejenként magyar állampolgárok esetén 1.800 Ft/fő adminisztrációs díj, külföldi állampolgár esetén 1.800 Ft/fő adminisztrációs díj. Valamint minden ingatlan esetén (székhely, telephelyek, fióktelepek) egy 30 napnál nem régebbi e-hiteles teljes tulajdoni lap másolatot kell beszereznünk. Ennek a legkedvezőbb módja az internetes lekérés, amit mi megteszünk, önnek nem kell ezzel fáradnia. Ingatlanonként a fizetendő illetékköltség 3.600 Ft. Kivéve ha nálunk van a székhelye, ekkor ez a mi költségünk.

Egyéb díjak nem terhelik a cégalapítást, de ezen illetékeket minden ügyvédnek ki kell fizetnie egy cégalapításkor.

Mit tartalmaznak az árak

  • A cégalapításhoz szükséges alapos jogi tanácsadás kizárólag jogásztól.
  • Cégalapítás vagy cégmódosítás szerződésmintával.
  • Magyar és Uniós adószám intézése.
  • Korlátlan számú aláírásminta.

A Cégszolgálat Kft. ajándéka minden cégalapítás, cégmódosítás mellé:

  • Egy mindenre kiterjedő ellenőrzési lista: a cégalapítás utáni fontos teendők listája.
  • Ingyenes számviteli szabályzat-minták.
  • Ingyenes számlázóprogram.
100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA:
HA A MI HIBÁNKBÓL NEM JEGYZIK BE CÉGÉT,

AKKOR VISSZAKAPJA A TELJES ÖSSZEGET.

Kft., Bt. – törzstőkét, társasági vagyont érintő módosítások, átalakulás, egyesülés, szétválás, nem tartozik az alap módosítási eljárások közé, ezért az ügyvédi munkadíjat illetően kérje egyéni árajánlatunkat.

Az illeték és a közzétételi díj mértéke a választott módosítási eljárás típusától függ.

További információra van szüksége? Hívjon minket: +36 1 445 3300, írjon:kapcsolat@cegjog.net, vagy jöjjön el személyesen irodánkba: 1064 Budapest, Podmaniczky utca 57. II/14, és kérje ingyenes tanácsadásunkat*.

*Jogi tanácsadásunk ingyenes, amennyiben nálunk készíti vagy módosítja cégét.